Business Block A, Business Block D, Företagsekonomi Business Test / Företagsekonomi Prov

For those who missed the first test, there will be another time available on Sunday, Jan 9th for you to take it.  It will be a ”do at home” test and will be posted on the website at 15:00 and is to be handedin via fronter or emailed to me by no later than 16:30.  This is an individual test and not to be worked with by others.  I am leaving this up to your academic integrity.

If you have any questions, please feel free to contact me.

För dem av er som missade den första provet, det kommer att vara en tid till på söndag den 9:e januari.  Den kommer att vara ett ”svara hemma” prov och kommer att läggas ut på websiten 15.00 och ska lämnas in via fronter eller skickas till mig via epost senaste 16.30.  Detta är en enskild prov och få er samarbetas på.  Jag lämnar detta till era academiska integritet.

Om ni har några frågor, kan du alltid kontakta mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *