Ma4, Ma4 Na3, Ma4 TE3 NP Rättningsinfo

Jag är 2/3 delar genom rättningen på Ma4 provet. Det har gått bra för de flesta med det finns 10 st. som fortfarande ligger under E gränsen (typ 14,10,13,9,11,12,10,13,14,2) . Jag kommer att rätta de som ligger i farozonen efter jag har startat med första delen av Ma2c NP. De som inte klarar sig nu och har inte visat upp det på tidigare prov kommer att erbjudas en E nivås prov när vi kommer tillbaks ifrån Jullovet.

2 comments

  1. Carro skriver:

    När tror du att vi kommer att få veta vårt totala resultat? Alltså vilken dag den här veckan?

    • Jill Rhoads skriver:

      Jag har ännu inte rättat andra delen av Ma4 och kommer att koncentrera mig på de som ligger inom failgränsen. Så de kommer förmodligen att vet på tisdag tidigaste. Jag hoppas kunna få resten klart tills på onsdag men kan inte lova något. Der beror på hur koncentrerad jag är….och även för mig kan det vara lite svårfångat. Jag uppdatera status om rättningen när jag vet mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *